Informatie voor professionals

Heb je een vraag over een (complexe) casus of dreigt een casus vast te lopen? Wij denken graag mee en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.
Netwerk

Professionals

Ben jij benieuwd naar wat er voor ouders, kinderen en jongeren in Lelystad zoal aan preventief aanbod is? Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt? Of juist naar passend aanbod? Heb je een vraag over een (complexe) casus of dreigt een casus vast te lopen? Wij denken graag mee en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld wat er aan aanbod of begeleiding in te zetten is.

Het kernteam van Lisa

Lisa bestaat uit medewerkers van GGD Flevoland JGZ, Icare JGZ, MDFlevoland en MEE IJsseloevers. Wij werken samen met verschillende kind- en zorgpartners. Eén keer per twee weken is er casuïstiekoverleg waarin het kernteam casussen bespreekt vanuit verschillende expertises en domeinen.

Zet Lisa in!

Maak gerust gebruik van ons aanbod. Stuur een e-mail met jouw vraag naar info@lisalelystad.nl of bel ons en leg jouw vraag of situatie aan ons voor. Wij denken graag met je mee en samen bieden we ondersteuning aan ouders en kinderen.

Zet Lisa in!
Casuïstiek bespreking
Maandagochtend in de oneven weken
Tijdstip 10.00-11.30 uur
E-mail de (anonieme) casus naar info@lisalelystad.nl
Stuur dit op vóór donderdag 12.00 uur (in de even weken)
Je ontvangt een bevestiging met tijdstip
Indien nodig vragen we collega’s van onze netwerkpartners om bij de bespreking aan te sluiten.

“Wie kan deze ouders verder begeleiden?”

Wij geven je informatie en advies over mogelijkheden voor kinderen en ouders op het gebied van ouderschap, opvoeden, opgroeien en ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op.
Wij organiseren elke twee weken de mogelijkheid voor een casuïstiek bespreking. Hier kan je als professional de expertise van het kernteam LISA raadplegen.
Lees meer

‘Hoe kan ik mijn leerling met gescheiden ouders ondersteunen?’

Als onderwijsprofessional, of je nu leerkracht, mentor, directeur of conciërge bent, heb je te maken met leerlingen van gescheiden ouders. Maar hoe ga je als onderwijsprofessional om met ouders die niet met elkaar in één ruimte willen zitten voor het 10-minuten gesprek of een ouder die zegt dat de andere ouder de leerling echt niet van school mag ophalen aan het einde van de dag?
Lees meer

‘Wat is een geschikte training voor mijn cliënt?’

In Lelystad zijn er trainingen, activiteiten en workshops voor kinderen, jongeren, ouders en professionals. Op deze pagina lees je welke dit zijn.
Lees meer over samen groeien 

‘Wat is er voor een zwangere in Lelystad?’

De betrokken partners in de coalitie Kansrijke Start hebben een sociale kaart rondom de eerste 1000 dagen voor professionals in kaart gebracht. Je vindt er aanbod, informatie en hulp met contactgegevens. Voor, tijdens en na de zwangerschap. 
Bekijk de sociale kaart 

Inspiratie

Zwanger in Lelystad

Lees meer 

Pubers & Jongeren

Lees meer 

Opvoeden met weinig geld

Lees meer 

Scheiden & Ouder blijven

Lees meer 

LimonadeBrigade: Inspiratie voor jou en je kind

Lees meer 

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram