Hulp bij (voorkomen van) schulden

26 augustus 2021

Heb je geen inzicht in je uitgaven? Kun je je rekeningen niet meer betalen? Heb je schulden? Lukt het niet meer om je eigen inkomen te beheren?
De professionals en vrijwilligers van MDF, IDO en Humanitas kunnen samen met jou zoeken naar een antwoord op je vragen en een oplossing voor je geldproblemen. Kijk bij het aanbod voor ouders voor meer informatie of bezoek hun website.

Je kunt er terecht voor informatie en advies om uit te komen met je inkomen, zij ondersteunen je bij het ordenen van uw administratie, zij helpen bij het voorkomen en oplossen van schulden. Samen met jou bekijken ze of je inkomen op orde is en je krijgt waar je recht op hebt. Als dat nodig is kunnen zij het beheer over je financiën (tijdelijk) overnemen.

Wist je dat...?

De voedselbank is vaak al bekend. Hier kun je met een bepaald inkomen terecht voor een voedselpakket. Maar wist je dat via de voedselbank ook verjaarscadeautjes verstrekt worden en het ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te vieren met vriendjes en vriendinnetjes.

 

Help ons om jou te helpen!

Wij willen heel graag meer te weten komen wat het voor jou betekent om je gezin draaiende te houden met weinig geld. Waar loop je tegenaan en waar heb je een creatieve oplossing voor gevonden? Met jouw tips en ideeën kunnen we ook andere ouders helpen. Daarnaast nemen we jouw punten mee in gesprek met de gemeente en partners om te bekijken hoe we de ondersteuning kunnen verbeteren. Zou je dit leuk vinden? Stuur ons dan een e-mail info@lisalelystad.nl

Niet gevonden wat je zocht? Stel gerust je vraag aan ons, klik hier.

Lees ook 

BLOG - Een draak van een kind

Waarom verandert mijn kind nou net in een dreinende draak, een ongeduldige draak of een treiter draak als ik moe uit mijn werk kom? Zucht...
Lees meer

Workshop 'Geef je kind zelfvertrouwen'

Vindt jouw kind het spannend om nieuwe dingen te doen of moeilijk om vriendjes te maken? In deze gratis workshop geeft Wouter je tips over wat jij kan doen om je kind te laten stralen van zelfvertrouwen.
Lees meer

Theateravond voor ouders over sociale media

De theateravond 'Log In' (bij Porteum op 9 en 29 november 2022) geeft ouders een inkijkje in hoe ze internet en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding. 
Lees meer
1 2 3 8

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2022 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram