LimonadeBrigade Lelystad

De LimonadeBrigade Lelystad is dé plek in Lelystad om te ontdekken, inspiratie op te doen en in verbinding te komen.
limonadebrigade lelystad

Het inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De LimonadeBrigade Lelystad is dé plek in Lelystad om te ontdekken, inspiratie op te doen en in verbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!
LimonadeBrigade

Kletsen & verbinden

Gezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Bijvoorbeeld bij het wekelijkse MamaCafé. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen. Kijk op de website.

>> Agenda van activiteiten in Lelystad
>> Ouders ontmoeten

Spelen & aandacht

Samen spelen is leuk! Onverdeelde aandacht vind je kind bovendien heerlijk, je bouwt daardoor samen aan een fijne band. Vind hier leuke tips en activiteiten bij jou in de buurt! Kijk snel op de website voor de leukste dingen om samen te doen. Thuis of buitenshuis. 

>> Samen thuis doen
>> Samen er op uit

Groeien & bloeien

Laat je inspireren door deze opvoedtips en interessante workshops of artikelen. Je vindt op deze pagina ook wie er in Lelystad je bij sommige dingen even dat steuntje in de rug kan geven.

>> Praktische adressen in Lelystad

Koesteren & delen

Kinderen zijn geweldige imitators, geef ze iets geweldigs om te imiteren! Zorg goed voor jezelf door voldoende ontspanning, gezonde voeding en beweging. En kan je dan daarnaast ook de wereld nog een beetje mooier maken? Bekijk deze inspiratie en leuke tips. 

>> Interessant voor ouders in Lelystad

Niet gevonden wat je zocht? Stel gerust je vraag aan ons.

Stel je vraag

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram