Heb je een vraag?

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind?  Stel je vraag aan Lisa en samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing die bij je past.

Hoe werkt het?

Samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing die bij je past. Zowel voor kinderen, jongeren, ouders, opvoeders als professionals. 

De meeste mensen vragen als eerste advies aan familie en vrienden, dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Maar weet dat ook professionals voor je klaar staan!

Je kan ons bellen (088-0029922 , 24 uur p/d) of je vraag stellen per mail (info@lisalelystad.nl). Ook kan je het ‘Stel-je-vraag-formulier’ hieronder invullen. 

Je vraag kan gaan over alles wat met opvoeden, opgroeien, ontwikkeling en ouderschap te maken heeft. Vind je het lastig om contact op te nemen? Dan kun je je vraag ook altijd anoniem stellen. Blijf in ieder geval niet met je vraag zitten!

Scheidingsloket Lelystad
Gaan jullie scheiden? Dan komt er veel op je af. Zijn er kinderen bij betrokken? Een scheiding zal veel indruk maken op je kind(eren). Lisa heeft informatie voor je verzameld over scheiden, begeleiding of hulp voor jou of je kinderen. Je kunt vragen stellen bij het Scheidingsloket Lelystad.
LEES MEER

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij horen graag jouw mening over Lisa via het vragenformulier 'Wat vind jij van Lisa Lelystad?'. Invullen kost je nog geen 3 minuten en is geheel anoniem! Dank je wel!

Welke vragen?

Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van:

 • Driftbuien bij peuters
 • Het oudste kind moet erg wennen aan de komst van de baby
 • Gezonde voeding
 • Problemen bij zindelijkheid
 • Slaapproblemen
 • Moeite met het omgaan met emoties
 • Opstandig gedrag
 • Scheiding
 • Vragen over de ontwikkeling
 • Mediagebruik door pubers

En nog veel meer...

Wie beantwoordt je vraag?

Wij bekijken alle vragen die binnen komen. De meeste vragen beantwoorden wij zelf. We kijken altijd welke professional de vraag het beste kan beantwoorden. Dit kan een professional zijn van GGDFlevoland, IcareJGZ, MDFlevoland, MEEIJsseloevers of één van onze samenwerkingspartners.

Hoe snel krijg je een antwoord op je vraag?

Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Het streven is om binnen twee werkdagen een eerste reactie te geven. Meestal krijg je dan direct al een antwoord op je vraag. Soms moet er achter de schermen het één en het ander worden uitgezocht. Dan duurt het iets langer dan twee werkdagen voor je het antwoord krijgt.

Wat gebeurt er met je gegevens?

De e-mails worden opgeslagen voor de duur van 1 jaar en daarna verwijderd. En we registreren het onderwerp van de vraag, bijvoorbeeld ‘bedplassen’ of ‘driftbui peuter’. Dit geeft ons inzicht in de onderwerpen waar ouders vragen over hebben. Daarmee kunnen wij ons aanbod nog beter afstemmen.

Niet tevreden?

Mocht je niet tevreden zijn over onze ‘Stel je vraag-service’ of het antwoord dat je kreeg, laat dit dan aan ons weten door het vragenformulier 'Wat vind jij van Lisa Lelystad?' in te vullen. Dan kunnen we kijken of we je op een andere manier beter kunnen helpen. En we leren ervan voor de toekomst! Invullen kost je nog geen 3 minuten en is geheel anoniem! Dank je wel!

Inspiratie

Zwanger in Lelystad

Lees meer 

Pubers & Jongeren

Lees meer 

Opvoeden met weinig geld

Lees meer 

Scheiden & Ouder blijven

Lees meer 

LimonadeBrigade: Inspiratie voor jou en je kind

Lees meer 

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2023 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram