Workshop 'Geef je kind zelfvertrouwen'

24 november 2022

Vindt jouw kind het spannend om nieuwe dingen te doen of moeilijk om vriendjes te maken? In deze workshop geeft Wouter je tips over wat jij kan doen om je kind te laten stralen van zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De meeste ouders willen dat hun kind zelfverzekerd is, dat het zich prettig voelt en uitdagingen durft aan te gaan. Kinderen met zelfvertrouwen hebben een positief zelfbeeld. Ze gaan makkelijker nieuwe uitdagingen aan en durven fouten te maken, zonder dat ze zich er slecht over voelen.

Je kunt je kind helpen zelfvertrouwen op te bouwen. Dit is een proces dat het hele leven doorloopt. De één heeft er meer aanleg voor dan de ander om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Tips

  • Luisteren
    Geef je kind aandacht. Luister naar alle verhalen en toon interesse in de dingen die je kind doet
  • Humor
    Leer je kind dat het ook om zichzelf mag lachen. Lach samen, met elkaar en om elkaar als er iets fout gaat.

Meedoen?

Nieuwsgierig naar meer tips om je kind te laten stralen van zelfvertrouwen? Meld je dan aan voor deze gratis workshop! Je krijgt tips, maar gaat het ook zelf ervaren.

Het webinar wordt gegeven door:

Wouter Biesmans, trainer en coach van Wings Trainingsbureau.

Waar & wanneer?

Maandag 12 december 2022 van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie: Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201A in Lelystad

Voor wie?

Voor ouders/verzorgers, ooms, tantes, opa's, oma's en de oppas!

Aanmelden

Deez workshop is gratis! Aanmelden is nodig. Stuur een e-mail naar: aanmelden@lisalelystad.nl om je aan te melden.

Flyer

Download de flyer en deel deze met andere ouders of in je netwerk!

 

Deze workshop is een initiatief van Lisa Lelystad in samenwerking met Wings Trainingsbureau. Lisa Lelystad organiseert verschillende activiteiten voor ouders over opvoeden en opgroeien.

 

Lees ook 

BLOG - Een draak van een kind

Waarom verandert mijn kind nou net in een dreinende draak, een ongeduldige draak of een treiter draak als ik moe uit mijn werk kom? Zucht...
Lees meer

Workshop 'Geef je kind zelfvertrouwen'

Vindt jouw kind het spannend om nieuwe dingen te doen of moeilijk om vriendjes te maken? In deze gratis workshop geeft Wouter je tips over wat jij kan doen om je kind te laten stralen van zelfvertrouwen.
Lees meer

Theateravond voor ouders over sociale media

De theateravond 'Log In' (bij Porteum op 9 en 29 november 2022) geeft ouders een inkijkje in hoe ze internet en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding. 
Lees meer
1 2 3 8

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2022 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram