Activiteiten

in Lelystad & online

Binnenkort

Bewegen mét media? Zo kan het!

We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, maar hoe doen ze dat? Liggend op de bank of juist actief? We delen graag deze 10 tips van Media Ukkie Dagen om kinderen in beweging te laten komen met media en hun balans te vinden.
Lees meer

Online ouderbijeenkomsten Scheiden en Veilig opgroeien

Bekijk het aanbod aan online ouderbijeenkomsten over scheiden en veilig opgroeien voor ouders, professionals en geïnteresseerden.
Lees meer

MDF bij 'Dit is Flevoland'

Elke maand is MDFlevoland te gast in de uitzending 'Dit is Flevoland' van Omroep Flevoland om een sociaal onderwerp te bespreken. Bekijk de agenda of kijk uitzendingen terug.
Lees meer

ThemaCafé - Zindelijk worden

In dit ThemaCafé voor ouders/verzorgers over 'zindelijk worden', ontvang je informatie en tips over hoe je jouw kind hier het beste bij kunt helpen.
Lees meer

Oudercursus 'Help, mijn kind kan niet zonder!'

Cursus voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
Lees meer

TIPS - Zelfvertrouwen opbouwen

Hoe fijn is het voor een kind om zelfvertrouwen te hebben?! Als een kind in zichzelf gelooft, durft het voor zichzelf op te komen, maar ook hulp te zoeken als dat nodig is.
Lees meer

Zelfvertrouwen opbouwen

Tips
Wij organiseerden i.s.m. Rots en Water Lelystad - Wings Trainingsbureau een superleuke workshop over zelfvertrouwen bij kinderen. 

Heb je de workshop gemist? Wij geven je graag nog wat tips om jouw kind te helpen zelfvertrouwen op te bouwen!
Meer info

Webinar 'Help, mijn kind is druk!'

Terugkijken
We organiseerden i.s.m. Accare een gratis webinar 'Help, mijn kind is druk!' voor ouders/verzorgers van kinderen op de basisschool die druk gedrag vertonen. Webinar gemist? Hier kun je het terugkijken!
Meer info

Cursus 'Puber in huis'

Cursus voor ouders met kinderen van 12-16 jaar
Een zoon of dochter in de puberteit valt niet altijd mee. Vind je het soms ook zo moeilijk om met je puber om te gaan? Dan is de cursus 'Een puber in huis' iets voor jou!
Meer info

Stel je vraag

.

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken met je mee! Je kunt bellen via 088-0029922, een e-mail sturen via info@lisalelystad.nl of ons vragenformulier invullen.

Lees meer

Samen groeien

.

Het opvoeden van kinderen is voor iedereen weleens lastig. Gelukkig sta je niet alleen! Er worden in Lelystad allerlei trainingen gegeven. Voor ouders, kinderen, jongeren en professionals.
Bekijk aanbod

Inspiratie

Scheiden & Ouder blijven

Lees meer 

Opvoeden met weinig geld

Lees meer 

Corona: handige tips & info voor ouders

Lees meer 

LimonadeBrigade: Inspiratie voor jou en je kind

Lees meer 

Pubers & Jongeren

Lees meer 

Abonneer je op onze nieuwsbrief 

Contact gegevens

Heb jij een vraag over het gedrag, de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Wij denken graag met je mee! Bel of mail voor tips en persoonlijk advies.

Sitemap

Algemene voorwaarden
Privacy & cookiesSitemap
Copyright 2022 gemaakt door CustomerScope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram